FANtv-nl-logo-mobile

Een kinderbadkamer vol kleur

Op IJburg hebben we een kinderbadkamer ingericht. Deze badkamer heeft veel kleur gekregen. Letterlijk een regenboog aan kleuren.

In de douche begint de regenboog en die loopt door tot aan de rechterwand. Onder aan de regenboog staat een radiator, die goud geschilderd is, zoals de spreekwoordelijke pot met goud aan het einde van de regenboog. De tegeltjes die gebruikt zijn om de regenboog te maken hebben een afmeting van 10x10 cm.

Aan de linkerzijde van de badkamer is een badkamermeubel gekomen, waarop twee zilveren waskommen staan, met twee kranen. Het meubel is gemaakt van twee MDF-platen, met daartussen balkjes, waardoor de plaat er dik uitziet, maar niet zo zwaar is. Het is een vierkant geworden, zodat je er je handdoeken in kunt leggen.

Onder het werkblad staan twee krukjes met twee opstapjes, zodat de kinderen goed bij de wasbakken kunnen. Achter de waskommen hangen twee spiegels, voor iedere gebruiker één. Ook hier is het regenboogthema voortgezet. Deze keer niet op de wand, die is volledig betegeld met witte tegels. De regenboog komt terug in het badmeubel en de krukjes: het meubel is rood, de bovenste opstap van de krukjes is oranje en de onderste opstap is geel.


Naast het badkamermeubel is een wand geplaatst en in de kleur blauw geverfd. Deze schermt de wasmachine/droger af van het zicht. Daarboven zitten groene plankjes voor de wasmiddelen.

Tags: badkamer, kinderen, kleur