FANtv-nl-logo-mobile

Badkamer in Scandinavische stijl

Voor het toilet kiezen we bij deze klus voor een luxe klassieke stijl. Dezelfde Scandinavische stijl is ook gebruikt voor de badkamer, zodat de slaapkamer en badkamer op elkaar aansluiten.
Het hangende toilet in de douche past goed in de klassieke stijl die Dennis zo graag wil hebben. De donkere tegels aan de wanden benadrukken dit nog eens extra, maar zorgen ook voor een vleugje design. In de onderste tegels zit een ledverlichting verwerkt


  


Glansmaterialen voor extra ruimte
De badkamer is wat betreft de ruimte vrij klein. Er is daarom gekozen voor glansmaterialen. Het licht reflecteert natuurlijk, waardoor de ruimte groter lijkt. De tegels zijn in antraciet gekozen, dat in combinatie met het hout van het huis en de kiezels op de vloer helemaal bij de stijl van het huis past.


Klassieke badkamer
Vooral door het bad op pootjes is het een vrij klassieke badkamer, daarom hebben we wel voor wat stoerdere tegels gekozen. We hebben grote tegels bij het schuine dak rechtop gezet waardoor de muur hoger lijkt. Tussen de grote tegels zitten weer kleine tegeltjes naast elkaar waardoor de breedte van de muur weer wordt benadrukt.


  


Door de thermostaatkraan kun je heel gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen. Zo ben je er zeker van dat de watertemperatuur niet verandert, ook als iemand ergens anders in het huis warm water gebruikt. Omdat er geen douchebak in de douche komt, plaatst Dennis een Easydrain. Dit is een roestvrijstalen afvoer, zeg maar de opvolger van het doucheputje.


Kijk (bovenaan deze pagina) in het fotoalbum voor het resultaat.

Vergelijkbare artikelen