FANtv-nl-logo-mobile

Tegels voor in de badkamer

Steen staat erg leuk in huis. Van de woon- en slaapkamer tot in de badkamer en het toilet. Je moet alleen wel met een paar dingen rekening houden als je tegels wilt gebruiken.Dat geldt vooral voor het toilet en de badkamer. Door het water in deze ruimtes moet je goed opletten dat je juiste tegels gebruikt. Onbehandeld natuursteen of marmer kan door het water erg glad zijn. Als je het toch wilt gebruiken en niet wilt uitglijden, dan moet het door de fabrikant vooraf geïmpregneerd zijn. Zulke stenen herken je aan de tekst 'protected'.


Mosategel
De vloertegels van Mosa uit de serie Terra XXL zijn 'protected' en dus uitermate geschikt voor in de badkamer. De tegel heeft daar een antislipwaarde van R-10. Dit geeft aan hoe glad de vloer wordt, bij het nat worden. Dit is toch nog vrij glad, maar als je een goed afschot en een grote afvoer hebt is dit geen probleem. Wil je liever een iets minder gladde steen? Neem dan de Mosategel met antislipwaarde R-11 A-B-C. Deze steen is iets kleiner, maar net zo mooi. Wil je de tegel trouwens aan de muur? Ook dat is mogelijk!Keramisch
Mosategels zijn keramische producten. Dit betekent dat de stenen in de oven zijn gebakken. Hierdoor zie je bij verschillende lichtval allerlei oneffenheden. Door het speciale effect van het strooipatroon tijdens het productieproces ontstaat er een zeer natuurlijk effect op de tegel waardoor niet één tegel er hetzelfde uitziet.


Wout's tegelhandel
Ben je op zoek naar een goede tegel voor in de badkamer of toilet. Ga dan eens kijken bij Wout's tegelhandel. Hier vind je alle tegels, van marmer, graniet of een andere natuursteen, tot mozaïek en plavuizen.

Vergelijkbare artikelen