FANtv-nl-logo-mobile

Kom tot rust in een whirlpool

De weldaad van een bad is pure luxe. De tijd vinden om rust te nemen, de rust vinden om te ontspannen. Even niets hoeven, gewoon uitgebreid genieten.

Wanneer je in een warm bad stapt, sluit het badwater zich als een soort film om je lichaam. Deze isolerende film schermt de poriën af. In een whirlpool bad bruist en kolkt het water waardoor deze film wordt doorbroken.

Stimulering bloedsomloop
Het warme water en de koude luchtbelletjes komen rechtstreeks in contact met de huid. Op deze manier wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Dit komt doordat de huidporiën door de temperatuursveranderingen steeds openen en sluiten. Zo wordt vuil afgevoerd en wordt de huid intens gereinigd. Dat is belangrijk, want de huid is het grootste en meest zichtbare orgaan van het menselijk lichaam. Een goede verzorging is essentieel en zorgt voor een frisse uitstraling.

Kleurentherapie
De zeer compacte, nieuw ontwikkelde power-LED unit geeft kleur aan je bad. Bepaal zelf kleur en stemming of laat je heerlijk meevoeren door het sfeerspectrum: afwisselend geel (stimulerend voor de geest), groen (ontspanning), blauw (harmonie), rood (energetisch) en ook alle tussenliggende schakeringen.

Laat de natuurlijke kracht van licht je verwennen. De kleurentherapie komt het beste tot uiting wanneer het overige badkamerlicht is gedimd of uitgeschakeld.

Tegenwoordig zijn whirlpool baden uitgerust met bad kussens en is het bad gevormd naar het lichaam voor extra comfort.  Kom helemaal tot rust met een ingebouwde radio die eenvoudig te bedienen is via de telefoon (via bluetooth) en heerlijke aroma’s die speciaal ontwikkeld zijn voor in bad.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl