FANtv-nl-logo-mobile

Mozaïek tegels. Maak je eigen ontwerp.

Wil je een echt persoonlijke badkamer of keuken? Gebruik dan mozaïek tegels in plaats van gewone tegels. Met mozaïek tegels kun je helemaal een eigen sfeertje creëren. Ook in andere ruimtes kunnen mozaïek tegels heel mooi staan.

Ontwerp je eigen patronen, bepaal zelf de kleurcombinaties, en kies zelf de tegeltjes en de formaten. Gebruik felle kleuren en maak wilde patronen, of hou het juist strak en ingetogen. Met mozaïek tegels is het helemaal aan jezelf.

mozaik-tegels-rood

Mozaïek in de badkamer werd al in de oudheid gebruikt. De oude Grieken en Romeinen sierden zo hun badhuizen en andere ruimtes op. Hierbij gebruikte ze kleine fel gekleurde kiezelsteentjes waarmee ze hele afbeeldingen vervaardigde. De Romeinen verfijnde de techniek van de Grieken verder, in luxe villa's en openbare gebouwen kwamen voor de jaartelling al vele prachtige mozaïken voor.

Veel moderne mozaïeken worden met kleine tegels gemaakt. Maar je kunt nog steeds kiezen voor kiezels of steentjes. Tegelfabrikanten lijmen deze op gaas zodat ze makkelijk te plaatsen zijn.

Kijk voor mozaïek tegels tegen lage prijzen bij de Woontegelwinkel, de Tegelconcurrent en Max4Home.

Tags: badkamer, keuken,, muren, tegels, muurdecoratie

Vergelijkbare artikelen