FANtv-nl-logo-mobile

Tips voor een opgeruimde badkamer

Het lijkt altijd wel of je in de badkamer ruimte te kort komt. Toiletartikelen, handdoeken, schoonmaakmiddelen, badaccessoires, er moet heel wat opgeborgen worden in de badkamer, en voor je het weet is het een rommeltje.

Groter maken van de badkamer is een dure en rigoreuze oplossing, en helpt eigenlijk ook niet. Je kunt veel beter de in de badkamer aanwezige ruimte optimaal benutten. Want op dat gebied valt er heel veel te winnen in de gemiddelde Nederlandse badkamer!

opgeruimde badkamer

Fonq geeft tips voor het optimaal benutten van de ruimte in de badkamer. Deze webwinkel verkoopt bovendien heel veel handige opbergmogelijkheden voor deze en andere ruimtes. Hieronder enkele van hun tips:

Gebruik de wand
Of je nu een grote badkamer of een kleine badkamer hebt, wanden zitten er in. Gebruik deze wanden optimaal, dan zal je merken dat je een overvloed aan ruimte hebt om spullen in op te bergen. Plaats een wandplankje, en zie hoeveel flesjes en andere spullen je kwijt kan. Nog meer ruimte win je met een wandrek of wandladder. Deze opbergmogelijkheden kosten nauwelijks ruimte maar zorgen voor heel veel extra opbergcapaciteit.

Als je je spullen tegen de muur opbergt krijg je niet alleen veel opbergruimte maar ook een lege vloer. En dat geeft weer een heel ruime en opgeruimde uitstraling.

Gebruik slimme opbergmogelijkheden
Veel spullen die in de badkamer rondslingeren zijn maar klein. Denk bijvoorbeeld aan make-up, haaraccessoires en verzorgingsproducten. In opbergmandjes kan je heel veel van deze kleine spulletjes kwijt. Zo kun je ze makkelijk terugvinden, en een mandje op een plank ziet er heel wat opgeruimder uit dan een hele lading losse dingetjes. Een laag mandje kun je ook in een lade wegbergen.

En denk ook aan een wasmand als er kledingstukken of vuile doeken in de badkamer rondslingeren. Er zijn heel mooie wasmanden te koop.

Badkameraccessoires
En als je zo ruimte in de badkamer hebt vrijgemaakt kun je deze weer opvullen met leuke badkameraccessoires. Maar net teveel natuurlijk, want het moet weer geen rommeltje worden!

Kijk op Fonq voor goede en mooie accessoires en opbergmogelijkheden voor in de badkamer.

Tags: badkamer