FANtv-nl-logo-mobile

Multimedia in de badkamer

Luister je graag onder het douchen of badderen naar een goed stukje muziek, dan hoef je niet te volstaan met een simpel radiotoestel. Er is heel veel audio- en video-apparatuur voor de badkamer beschikbaar.

Speciale radio's die goed tegen water kunnen. En niet alleen radio's, maar ook mp3-spelers, cd-spelers en zelfs televisies en dvd-spelers. Je kunt je badkamer helemaal inrichten als een wellness multimedia center. Niet alleen de apparatuur zelf, maar ook inbouw-speakers en opbouw-speakers die geschikt zijn voor gebruik in een natte ruimte zijn te koop. En voor de bediening van de apparatuur zijn er speciale afstandsbedieningen die je desnoods onder de douche kunt gebruiken.

badkamertelevisie

Al deze apparatuur is te koop bij de webwinkel Badkamerradio. Die naam is inmiddels achterhaald want deze wekt de indruk dat je er alleen radio's kunt kopen. Niets is echter minder waar. Je kunt er ook terecht voor televisies, dvd-spelers en andere elektronica voor in de badkamer, en nog veel meer badkamer-gadgets.

Badkamerradio.nl

Wat dacht je bijvoorbeeld van verlichte baden en wastafels, badkamerspiegels met een ingebouwde televisie, intelligente weegschalen en nog veel meer moois voor iedere gadgetliefhebber. Kijk maar eens op Badkamerradio wat er allemaal in je badkamer mogelijk is.

Vergelijkbare artikelen