FANtv-nl-logo-mobile

Voederplek op de veranda

Een metamorfose, maar dan een klein beetje anders. We laten zien dat dat je met enkele materialen en weinig moeite een volledig nieuwe sfeer kunt maken.

Wat is er nu heerlijker dan in het zonnetje in een lekker luie stoel met een lekkere hete kop thee naar buiten te kijken? Het wordt alleen nog leuker als er buiten ook nog iets gebeurt. 

VoorsituatieVoor

Maar nu staat er alleen een tuinmeubelsetje dat je bent vergeten naar binnen te zetten. Het is heel eenvoudig om dat setje aan te pakken en om te toveren tot een gezellig plekje waar ook de vogels heerlijk van de door jou neergelegde lekkernijen als appels, pindakettingen en vogelzaden kunnen genieten.

Onze stylist maakt in deze "minimorfose" een gezellig en groen voederplekje voor vogels. Hij gebruikt daarvoor dennenappels ingevet met frituurvet en zaden die hij, samen met pindakettingen in een leuke piramide hangt. Deze piramide van bamboestokken staat in een pot met de Skimmia, een plant die de hele winter door groen blijft. Maar ook een Buxus is een prima wintergroene plant Zo heb je het hele jaar uitzicht op groene planten op de veranda.

Om de minimorfose compleet te maken gebruikt Romeo heerlijk comfortabele kussens en een warm plaid voor over de stoelen. Ook zorgt hij er voor dat je in het donker nog naar het plekje kunt kijken door lantaarns te plaatsen die een heel romantisch vlammend licht op het plekje schijnen. Als je er ook zelf bij wilt gaan zitten is de vuurkorf onmisbaar, dus ook die ontbreekt niet.

Het eindresultaat

 

 

Tags: terras, vogels, dieren

Vergelijkbare artikelen