FANtv-nl-logo-mobile

Wijnrekken in alle soorten

Wijnrekken zijn in alle soorten en maten te koop. Je hebt de bekende klassieke houten wijnrekken, maar tegenwoordig zijn er ook hypermoderne design wijnrekken op de markt. Dit zijn hippe wijnrekken van RVC, kunststof of plexiglas die er niet zelden spectaculair uitzien. Je hebt wijnrekken voor één fles (een wijnfleshouder), een klein aantal wijnflessen, en rekken waarin je een groot aantal flessen kunt wegbergen. Een deel van de wijnrekken is stapelbaar zodat je van meerdere rekken een nog groter wijnrek kunt maken.

wijnrek

 

Bekende fabrikanten van design meubels zoals Blomus, Eva Solo, Magis, Zack en Umbra maken deze moderne design wijnrekken. Kijk voor het assortiment in het overzicht van design wijnrekken.

 

wijn-rek

Een nuttig wijnrek
Een gevuld wijnrek is niet alleen mooi en sfeervol om te zien, het is ook heel functioneel. Om de kwaliteit van wijn optimaal te houden moet deze liggend bewaard worden. Dan blijft de kurk vochtig en droogt niet uit. Bij een uitgedroogde kurk kan er zuurstof bij de wijn komen, en dat komt de smaak van de wijn niet ten goede.

 

wijnrekken

Met een wijnrek kun je flessen wijn ook op een mooie praktische manier opslaan. Een mooi wijnrek mag gezien worden.

Vergelijkbare artikelen