FANtv-nl-logo-mobile

DECT telefoons. Nog helemaal van deze tijd.

Ondanks de populariteit van mobiele telefoons, bijna iedereen heeft er één, worden er nog steeds veel vaste telefoons verkocht.

dect-telefoon

Vast betekent overigens niet dat de telefoon met een draadje in de muur vast zit. Ze gebruiken de vaste telefoonlijn, maar zijn in de meeste gevallen zelf draadloos. Ze maken draadloos contact met een basisstation dat op zijn beurt wel met een draadje aan de telefooncontactdoos in de muur is verbonden. Meerdere draadloze "vaste" telefoons kunnen zo gebruik maken van de telefoonlijn.

De standaard van dit soort draadloze telefoons voor het vaste telefoonnet heet DECT. Nagenoeg alle draadloze telefoons zijn nu DECT-telefoons. Een belangrijk kenmerk van deze draadloze techiek is de veiligheid. Het signaal van een DECT telefoon kun je niet zomaar opvangen en afluisteren.

Goedkoop goede DECT telefoons kopen
DECT telefoons kun je goedkoop online kopen bij de DECTtelefoonshop. Ze worden je ook nog binnen een dag gratis toegezonden. Bij deze winkel kun je ook een top 10 vinden van de meest popuaire DECT telefoons van dit moment.

De meest populaire DECT telefoon
Een heel populaire DECT telefoon van dit moment is de Gigaset A510A. Zowel de set met 3 telefoons als de set met 4 telefoons staan hoog in deze top 10. Voor de drie telefoons betaal je bij de DECTtelefoonshop maar 72,99 euro (gratis toegestuurd).

dect-telefoons

Voor dat geld krijg je 3 telefoons (handsets), een basisstation (tevens oplaadstation) en 2 losse oplaadstations. Hoewel deze DECT telefoons maar weinig geld kosten zijn ze modern en geavanceerd. Ze hebben een stijlvol design met een 1,8 inch display waarvan je de achtergrondkleur zelf kunt kiezen. Je kunt zelfs de achtergrondkleur per beller ingeven. Zo kun je aan de kleur van het display zien wie er belt. Het design leverde Gigaset zelfs een prestigeuze Red Dot Award op, een belangrijke prijs voor productdesigners.

Maar niet alleen qua design, ook technisch zijn de Gigaset A510A telefoons uitstekend. Ze beschikken over een handsfree-functie, een zeer goede geluidskwaliteit, een volumeregelaar op tijd (je kunt per uur het volume van de ringtone aanpassen) en een verlicht toetsenbord. De gesprekstijd zonder opladen is 20 uur, en de standbytijd is 220 uur. En er is een adreslijst voor 150 contacten, een antwoordapparaat en nummerherkenning op de DECT telefoon aanwezig.

Op de DECTtelefoonshop scoort deze telefoon een waardering van 4,5 van de maximaal 5 te halen sterren. En dat bij bijna 200 reviews!

Tags: telefoon, DECT