FANtv-nl-logo-mobile

Crystal Blue wasmachines: Het oog wil ook wat

Een wasmachine kies je normaal gesproken niet omdat hij er zo mooi uitziet. Daarom is het uiterlijk bij wasmachines vaak een ondergeschoven kindje. Maar dat geldt niet voor de Samsung Crystal Blue.

samsung crystal blue wasmachine

Bij de Crystal Blue heeft Samsung er alles aan gedaan om een mooie wasmachine af te leveren. Het is een minimalistisch ogende wasmachine met zo min mogelijk knoppen en een touchscreen-bediening. Meest opvallende aan de Samsung Crystal Blue wasmachine is het blauwe Crystal-glass waaraan de machine zijn naam te danken heeft. Dit glas zorgt voor een prachtig spectrum van kleuren.

Alle naden zijn zoveel mogelijk weggewerkt of geheel afwezig. Je ziet zelfs geen zeepbakje. Ook zijn de vormen rond en natuurlijk om te zien.

Maar is de Samsung Crystal Blue alleen maar mooi? Nee absoluut niet. Samsung heeft al zijn kennis en de nieuwste wastechnieken in deze wasmachine verenigd. Zo beschikt het apparaat over Auto Optimal Wash voor professionele reiniging van kleding waarbij de machine zelf de hoeveelheid water en wasmiddel regelt, en Samsung's beroemde EcoBubble technologie zorgt voor schoon wassen op lagere temperaturen.

Vernieuwend is Smart Control waarbij je de wasmachine met een app kunt bedienen, ook als je buitenshuis bent. Je krijgt via je smartphone een berichtje als de was klaar is, en je kunt de wasmachine helemaal van afstand instellen.

Kijk bij de elektronicawinkels voor deze mooie design wasmachine tegen de laagste prijs.

Tags: wasmachine, wassen

Vergelijkbare artikelen