FANtv-nl-logo-mobile

Voordelig een slimme thermostaat

Diverse energiebedrijven bieden een slimme thermostaat aan. Helaas zijn deze behoorlijk duur of alleen beschikbaar voor klanten van het energiebedrijf. Gelukkig kun je een slimme thermostaat ook goedkoop los kopen.

Een goede maar voordelige intelligente thermostaat is de Salus iT500 die bij 50five voor slechts 109 euro te koop is. Dat is een bedrag dat je snel kunt terugverdienen want met zo'n slimme thermostaat kun je veel geld op je energierekening besparen.

slimme thermostaat

Deze slimme thermostaat die normaal gesproken 179 euro kost is een betaalbare thermostaat waarmee je de verwarming in je huis tot in de details kunt regelen. Dat kan via internet, dus overal waar je ook bent. Via je smartphone en een handige app regel je het verwarmingsschema van je huis. je kunt zo de temperatuurregeling programmeren en wijzigen en je kunt de verwarming van afstand aan en uit schakelen. Dit niet alleen mogelijk via een smartphone, maar ook via een computer of tablet. Zo kun je bijvoorbeeld de verwarming thuis wat lager zetten als je merkt dat je lager dan gepland thuis komt, of je zet de verwarming juist aan als je onderweg naar huis bent.

Wat ook handig is: De slimme Salus iT500 thermostaat is draadloos zodat je hem overal in huis kunt plaatsen. Je kunt de thermostaat aan de muur bevestigen maar ook meenemen naar iedere kamer in huis om van daaruit de temperatuur te bepalen.

Voordelig te koop via 50five
Voor slechts 109 euro koop je de Salus iT500 bij 50five, een onderdeel van het bekende de internationale energie-gigant Engie. Deze specialist in home automation levert vele slimme thermostaten maar ook intelligente camera's en sfeerverlichting. Daarbij kan 50five meer dan leveren alleen. 50five kan je alle advies geven over het toepassen van al dit soort slimme systemen in huis.

Tags: verwarming, thermostaat