FANtv-nl-logo-mobile

Netatmo Weerstation: Alle informatie over je leefomgeving

Het Netatmo Weerstation is meer dan een apparaat dat de buitentemperatuur aangeeft. Dit weerstation meet werkelijk alles in de leefomgeving. Zowel binnen als buiten.

weerstation netamo

Zo draagt het Netatmo Weerstation bij aan een gezond leefklimaat, want met deze informatie kun je je maatregelen nemen. Het Netatmo Weerstation kost 169 euro maar is tijdelijk voor 144,99 euro te koop. Profiteer van deze aanbieding, want met het Netatmo Weerstation heb je een gezond woonklimaat helemaal onder controle.

De temperatuur, de luchtvochtigheid, het CO2 gehalte, de luchtdruk, het Netatmo Weerstation brengt het allemaal in beeld. Overzichtelijk in tabellen en grafieken op je smartphone want alles werkt draadloos. Zo communiceert het weerstation niet alleen met je smartphone of tablet maar ook met sensoren binnen- en buitenshuis.

Met de informatie die je krijgt aangeboden analyseer het verleden, observeer je het heden en voorspel je de toekomst. Zo krijg je bijvoorbeeld een gedetailleerde 7-daagse voorspelling. De gegevens kunnen in Excell worden ingelezen en zijn dus op alle mogelijke manieren te verwerken en weer te geven.

netamo weerstation

 

Een gezonder binnenklimaat
We leven 80% van onze tijd binnenshuis, echter de lucht binnen is vaak meer vervuild dan buiten. Het Netatmo Weerstation meet de CO2 concentratie binnen en stuurt je een waarschuwing op je telefoon wanneer je het huis moet ventileren. Zo heb je altijd een gezond binnenklimaat.

De Netamo app is beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone. Het Netatmo Weerstation ondersteunt het open IFTTT-protocol en kan dus gekoppeld worden aan andere apparatuur en modules op het gebied van home automation zoals bijvoorbeeld een regenmeter, een windmeter of een thermostaat. Het design van het weerstation is van de bekende Franse designer Philippe Starck, dus deze staat ook nog mooi in je interieur.

Voordelig te koop bij 50five.com
Het Netatmo Weerstation is tijdelijk voor slechts 144,99 euro te koop bij 50five Deze specialist in home automation levert ook onder andere sfeer verlichting, slimme thermostaten en slimme camera’s. 50five.com, onderdeel van de internationale energie-gigant Engie, kan je alle advies geven over het toepassen van al dit soort slimme systemen in huis.

Tags: weer