FANtv-nl-logo-mobile

Siemens EQ.9. Je barista thuis.

Maak zelf een cappuccino, espresso, frappuccino of latte macchiato. Met een goede volautomatische koffie kun je iedere koffiespecialiteit bereiden op de manier waarop jij dat wenst.

siemens intelligent koffiezetapparaat

De hoeveelheid, de sterkte, de verhoudingen, de intensiteit van de koffie en zelfs de temperatuur tijdens het brouwen, het is allemaal in te stellen bij de EQ.9, een zeer professionele koffiezetter voor thuis van Siemens. Met de Siemens EQ.9 haal je je eigen barista in huis!

Het is een bijzonder koffiezetapparaat dat bijvoorbeeld beschikt over twee bonenreservoirs. Is dat nuttig? Ja dat is nuttig! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen twee bonensoorten of tussen wel of geen cafeïne. Je kunt bijvoorbeeld overdag een stevige koffie kiezen en 's avonds voor mild gaan. Een andere noviteit is het automatisch milkclean systeem. Handig, want speciale koffie zetten is leuk en lekker, maar het schoonmaken van je koffiemachine is dat niet!

De Siemens EQ.9 is ook een intelligent apparaat waarop je wel tien profielen kunt aanmaken en laten onthouden. Zo kun je voor ieder persoon en ieder moment van de dag je ideale koffie, cappuccino, espresso en latte macchiato.

Maak hier kennis met de Siemens EQ.9. Dezr bijzondere koffiemachine is in diverse varianten beschikbaar. Nu met 100 euro retour!

 

 

Tags: keukenapparatuur