FANtv-nl-logo-mobile

Tefal Cuisine Companion. Veelzijdige kookhulp.

De Tefal Cuisine Companion is één van de meest complete keukenmachines die we kennen. Mixen, hakken, kloppen, kneden, malen, maar ook koken, braden en stoven, het kan allemaal met deze kookhulp.

tefal cuisine compagnion kookhulp

Deze keukenmachine kent zes programma's die automatisch een maaltijd voor je bereiden. Je hoeft alleen de juiste accessoires aan te brengen en de juiste ingredienten in het apparaat te doen. Welke ingredienten dat zijn en in welke hoeveelheid kun je terugvinden in een meegeleverd "kookboek" met 1 miljoen recepten. Koken was nog nooit zo makkelijk!

De bediening van de Tefal Cuisine Companion gaat heel eenvoudig met een touchscreen display. Het apparaat bestaat verder voor een groot deel uit een mengkom met deksel, en er worden accessoires meegeleverd als een kneedmes, een hakmes, een garde, een menger en een stoommandje.

Met de Tefal Cuisine Companion maak je soepen, stoofschotels, desserts, sauzen, stoommaaltijden en deegwaren. Het is een handige keukenhulp voor zowel de enthousiaste amateurkok als degene die snel een eenvoudige maaltijd wil (laten) bereiden. De Tefal Cuisine Companion is te koop bij de goede elektronicawinkels

Tags: koken, keukenapparatuur