FANtv-nl-logo-mobile

Eindresultaat keuken

De keuken uit deze jaren dertig woning is volledig gemoderniseerd. Omdat de bewoners drie kinderen hebben, staat het creëren van ruimte boven aan het verlanglijstje.

Er is goed georiënteerd, zowel online als offline, om de juiste keuken te vinden. In diverse showrooms is inspiratie opgedaan om te bepalen hoe de nieuwe keuken eruit komt te zien. Hieronder het resultaat van de nieuwe keuken.

De keuken is volledig gemoderniseerd door het klusteam. Het resultaat is modern, warm en gezellig, zonder al te veel toeters en bellen. De hoofdkleuren zijn wit en rood gecombineerd met wengé. De accentkleur rood komt ondere andere terug in het behang, de appel en de schoolbordverf op de wanden. Doordat je een kleur steeds laat terugkomen creeër je toch een bepaalde rust.

Er is een heel nieuwe indeling gemaakt. Om meer ruimte te creëren is de deur tussen de hal en de keuken dichtgemaakt. Midden in de ruimte staat nu een kookeiland, met daaraan vast een L-vormige eettafel die de woonkamer inloopt. In het kookeiland zit een combimagnetron, gastoestel met wokbrander, spoelbak, designkraan en vaatwasser.

Op de plaats van de oude keuken is een kastenwand gemaakt met ingebouwde apothekerskasten, lades en een koel/vriescombinatie. De eyecatcher is een knalrode appel op de kastenwand, wanneer je één van de kasten opentrekt komt de appel als het ware naar voren.

Vergelijkbare artikelen