FANtv-nl-logo-mobile

Kies jouw keuken

Als je toe bent aan een nieuwe keuken, dan zijn er heel wat mogelijkheden. Jupiter, het luxe keukenprogramma van BouwToe, helpt je hierbij.
BouwToe is een hout- en spaanplaat-verwerkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van producten zoals keukens en kasten. Zo heeft BouwToe een speciaal keukenprogramma voor de consument, genaamd Jupiter.


Een keuken is vaak een verlengde van de woonkamer en daarom wel zo fijn als de keuken ook past bij het interieur van jouw woonkamer. Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan kastuitvoeringen in diverse kleuren, zoals aluminium recht, koffie recht peren en mexico maisgeel.


 


Maar ook het kiezen van corpus- en frontkleuren, fronttypes en handgrepen zijn erg belangrijk. Het corpus is vervaardigd uit 16 mm hoogwaardig gemelamineerd spaanplaat. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, zoals kersen, beuken, wit of peren. Het Jupiter frontenprogamma bestaat uit ABS-, en elf verschillende MDF foliefronten. Kortom, genoeg mogelijkheden. Heb je nog speciale eisen voor jouw keuken dan is dat bij BouwToe geen probleem!


Vergelijkbare artikelen