FANtv-nl-logo-mobile

Iedereen heeft recht op een gave keuken

De functie van de keuken is in de laatste jaren erg veranderd. Het koken blijft natuurlijk het belangrijkste, er moet ook geleefd kunnen worden. Daarom is er nu de conversatiekeuken!De keuken wordt steeds meer een centrale plek in huis waar een groot deel van het gezinsleven zich afspeelt. Omdat de keuken daardoor ook een belangrijke plek inneemt in het interieur, is het belangrijk om op de vormgeving ervan te letten. En daarin heb je bij KVIK Keukens veel mogelijkheden!


Mooi en efficiënt
Een goede keuken is een keuken die niet alleen mooi, maar ook functioneel is. Daarom verkoopt KVIK keukens met keukenkastjes die voorzien zijn van functionele systemen zoals hoekkasten met carrousels, pannenroosters, uittrekkorven, afvalsystemen en schoonmaakmiddelhouders.


Conversatiekeuken
De keuken is tegenwoordig een echte gemeenschappelijke ruimte waar gezellig gekookt en gegeten wordt. De conversatiekeuken is daarom erg praktisch. Het centrale punt in deze inrichting is het werkeiland. Dit eiland wordt in het midden van de ruimte geplaatst waardoor iedereen contact met elkaar tijdens het koken heeft.

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of lijkt zo'n conversatiekeuken je wel wat? Informeer snel bij de medewerkers bij KVIK Keukens. En om je nog meer van dienst te kunnen zijn hebben ze een speciaal computerprogramma waarbij ze de keuken precies aan jouw wensen kunnen aanpassen.

Vergelijkbare artikelen