FANtv-nl-logo-mobile

Kies je keukenblad

Een keukenblad uitkiezen is een belangrijke bezigheid. Zo'n blad moet namelijk sterk, functioneel, maar ook mooi zijn. En het moeilijke is, dat je heel erg veel mogelijkheden hebt.

HPL-Toplaminaat®
Kies bijvoorbeeld voor HPL-Toplaminaat. Dit heb je in verschillende kleuren en uitvoeringen. Naast de bekende hout- en granietdessins heb je ook erg strakke uitvoeringen. Je kunt dit combineren met een aluminium randlijst waardoor je een Italiaans gelijnde keuken krijgt.

Corian®
Of wil je liever een keukenblad gemaakt van Corian®? Dit is een massieve kunststof, waarvan de naden door het productieproces bijna niet meer te zien zijn. Je kunt het heel makkelijk en goed onderhouden waardoor het zijn glanzende uitstraling behoudt.

  
HPL-Toplaminaat®                                     Corian®

Glazen keukenblad 
Solid Glass is nog niet zo heel lang beschikbaar voor keukenbladen. Het is gemaakt van industrieel gehard glas waardoor het stoot- en krasvast is. De combinatie van de matte bovenkant met de gekleurde onderkant geven het glazen blad een diepe uitstraling.

Massief Edelhout
Ga je voor tijdloos, sfeervol en warm? Neem dan een keukenblad van Massief Edelhout. Door de variëteit in structuur van dit natuurlijke materiaal is elk blad uniek. Alle massief edelhouten keukenbladen van Erbi zijn geïmpregneerd met een hoogwaardige olie. Hout leeft! De keuze in houtsoorten is zorgvuldig samengesteld: van het lichte esdoorn, het tijdloze beuken, het warme kersen tot het gloedvolle donkere notenhout.

  
Solid Glass                                           Massief Edelhout

Composietsteen
Heb je liever een keukenblad van composietsteen? Dit materiaal is helemaal gesloten, waardoor vlekken van bijvoorbeeld koffie, thee of rode wijn er niet in kunnen trekken. Ook is het krasvast, stootvast en hittebestendig.

CaesarStone® is zo'n hoogwaardige composietsteen. Het komt uit Israel en bestaat uit kwartskorrels en een polyester bindmiddel. Door toevoeging van een kleurenpigment van twee componenten wordt het mengsel gemaakt. Zo kun je dus voor zowat iedere kleur keukenblad kiezen.


CaesarStone®

Tags: keuken,