FANtv-nl-logo-mobile

Zeer efficiënte koelkasten

De nieuwe serie revolutionaire Space Max-koelkasten van Samsung zorgt ervoor dat je zo min mogelijk ruimte kwijt bent in de keuken. En het mooie is: het gaat niet ten koste van de hoeveelheid opbergruimte in de koelkast.

samsung-koelkasten

Door Samsungs Space Max-technologie wordt de binnenruimte gemaximaliseerd door middel van een nieuwe isolatie-technologie met veel dunnere wanden. Het voordeel: je krijgt een bescheiden koelkast qua omvang, maar wél eentje die honderden liters opbergruimte verbergt.

De Space Max-koelkasten gaan bovendien heel zuinig met energie om zodat je de energierekening omlaag brengt en het milieu spaart. Deze slimme technologie vind je onder andere in de 615 liter Samsung Side-by-Side koelkast (al 6 jaar achtereen de nummer 1 op koelkast-gebied) én in de nieuwe French Door-koelkast. Met deze stijlvolle Space Max-koelkast haal je 520 liter opbergruimte in huis, terwijl de diepte van de koelkast slechts 600 millimeter bedraagt. Zo zorgt Samsung ervoor dat er óók in kleine keukens ruimte is om de wekelijkse boodschappen koel te bewaren.

De Samsung Space Max koelkasten zijn te koop bij de elektronicawinkels.

Vergelijkbare artikelen