FANtv-nl-logo-mobile

Professioneel een keuken ontwerpen

Een keuken is een investering voor jaren. Het is daarom belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Een nieuwe keuken begint bij het ontwerp. De ideale keuken is voor iedereen immers anders.

kooke-keukens-3

Niet alleen verschilt de ruimte waarin de keuken geplaatst wordt per huis, maar iedereen stelt ook weer andere eisen aan de keuken. Wil je een kookeiland? Veel pitten om op te koken? Veel kasten of juist een lage keuken? De ideale keuken ziet er voor iedereen anders uit.

Bij een ontwerp van een keuken moet je met vele factoren rekening houden. Daarom is het heel verstandig het uiteindelijke ontwerp te laten maken door een vakman. Echter willen de meeste consumenten eerst rustig een ontwerp maken zonder direct over te gaan tot de aankoop van een keuken.

 

kooke-keukens-2

Bij Kooke Keukens in Venlo en bij Janssen Keukens in Weert begrijpen ze dat. Daarom kunnen geïnteresseerden iedere dinsdagochtend en woensdagochtend gratis een professioneel keukenontwerp laten maken door een professioneel ontwerper. Het maken van dit ontwerp is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets, maar je kunt wel samen met een professional je ideale keuken op papier zetten en uitvinden wat dit kost.

kooke-keukens-1

Om in alle rust een vrijblijvend keukenontwerp te laten maken is het wel aan te raden om eerst een afspraak te maken. Dit kan via  077-3525352 (Kooke Keukens Venlo) of via 0495-541126 (Janssen Keukens Weert). Meer informatie is te vinden op www.kooke-keukens.nl.

 

Foto's: Kooke Keukens

Vergelijkbare artikelen