FANtv-nl-logo-mobile

Zelf brood bakken met een broodmachine

Het meest verse brood bak je zelf. Met een goede broodmachine is dat een fluitje van een cent.

Broodmachines zijn er in verschillende maten. Heb je een gezin en wil je de bakker buiten spel zetten? Met andere woorden, wil je veel brood kunnen bakken, kies dan voor een broodmachine waarmee je volwaardige broden kunt bakken. Gebruik je de broodmachine alleen voor je zondagse ontbijt, dan kun je volstaan met een broodmachine voor kleinere broden.

broodmachine

Bak je brood om in te vriezen? En heb je niet zo'n grote vriezer? Dan kan het handig zijn om kleine broden te bakken. Deze zijn makkelijker in de vriezer te plaatsen.

Een medium brood uit een broodbakmachine is vaak iets kleiner dan een heel brood uit de supermarkt.

Kijk bij de Broodbakmachinestore van CoolBlue voor een overzicht van alle goede broodmachines, hun specificaties, hun mogelijkheden en hun prijzen. Ook vind je er veel informatie over broodmachines en zelf brood maken. Ook kun je er broodmachines tegen lage prijzen bestellen die dan zonder verzendkosten thuisbezorgd worden.

Brood met extra ingrediënten
Je vindt er bijvoorbeeld informatie over het bakken van brood met extra ingrediënten zoals zaden, noten, olijven en rozijnen. Met een broodmachine bepaal je helemaal zelf hoe je brood er uit ziet en hoe het proeft. En dat is nog maar één van de vele voordelen van zelf boord bakken.

Tags: koken, keukenapparatuur