FANtv-nl-logo-mobile

Vinger aan de pols?

Iedereen heeft zich wel eens James Bond willen voelen. Maar zeer weinigen is dat ooit gelukt. Met deze leuke gadgets voor om je pols komt dat gevoel toch wel erg dichtbij. Met een Walkie watch kun je als een heuse geheim agent communiceren met een ander. Maar ook de binary watch zal tot verbaasde gezichten leiden.Met de Walkie Watch om je pols heb je altijd contact met een partner die hetzelfde apparaat draagt. Met een bereik van tot wel twee kilometer heb je contact. Een uitkomst voor mensen die niet te ver van elkaar wonen en ook de kosten van een telefoongesprek willen besparen.


Ook kinderen zullen die een leuk speeltje vinden. Tijdens speurtochten, hutten bouwen of gewoon op straat. Hiermee stelen ze de show!
Binaire getallen
Met dit horloge zonder wijzers of cijfers is het toch mogelijk om de tijd af te lezen. De leds in de twee rijen geven de uren en de minuten in binaire getallen aan. Met de binaire getallen 1, 2, 4, 8, 16, 32 en 64 is het mogelijk om de twaalf uren en de 60 minuten in onze klok weer te geven. Mensen in je omgeving zullen versteld en verbaasd staan van het stukje techniek en uw rekenkundig inzicht.


Meer informatie over binaire getallen vind je hier.Doe mee aan onze bel en win actie en maak kans op deze mooie horloges.

Vergelijkbare artikelen