FANtv-nl-logo-mobile

Verhuizen? Vraag het je verhuisvrienden!

Verhuizen is een zware klus die je beter niet in je eentje kunt uitvoeren. Het is veel beter om vrienden te vragen om je te helpen. Elands Verhuisvrienden uit Naarden zijn bij dit klusje je allerbeste vriend!Elands verhuisvrienden is de verstandige oplossing voor al je verhuizingen. Je hoeft je met de hulp van de sterke en professionele mensen van de Verhuisvrienden nergens meer druk om te maken. Je hebt de keuze uit diverse pakketten met een vrachtauto en twee sterke krachten die je helpen met sjouwen tot en met zeven handige krachten inclusief verhuislift voor de zware en grote meubelen.

Verhuizen op maat
Wanneer je helemaal geen omkijken wil hebben naar je verhuizing dan biedt de verhuizing op maat uitkomst. Inpakken, sjouwen, vervoeren, uitpakken en plaatsen, het hele plaatje dus! Neem voor een passend aanbod contact op met Elands Verhuisvrienden.


Opslag en dozen
Bij een verhuizing ben je niks zonder goede dozen. Maak daarom gebruik van de dozenservice. Die worden ook gewoon bij je thuis afgeleverd en na de verhuizing weer opgehaald. Heb je in je nieuwe huis even geen plaats voor een stapel ingepakte dozen? Laat ze dan tijdelijk opslaan in de verwarmde en beveiligde loods in Naarden.


Vergelijkbare artikelen