FANtv-nl-logo-mobile

Gadgets voor je telefoon

Bling-Bling en het pimpen van spullen, klinkt ons tegenwoordig bekend in de oren. Je kunt met niet-alledaagse dingen je mobiele telefoon versieren. Ofwel: Pimpen. Ook bestaat er een gsm speciaal voor kleuters.


Petplants
De nieuwste rage is het versieren van je mobiele telefoon. Vijf jaar geleden deden we dat met verwisselbare frontjes die er in alle kleuren van de regenboog te krijgen waren. Tegenwoordig gaat dat anders. Je versiert je telefoon tegenwoordig met juwelen en kristallen. Mari doet het met plantjes. Miniplantjes.
Deze plantjes groeien in een transparante koker met lucht- en vochtgaatjes boven en onder. De plantjes groeien dus echt in het kokertje door goede verzorging en veel liefde. Worden ze te groot, dan kun je overplanten in een pot waarna de miniplant vrolijk verder groeit tot een plant van normaal formaat. Er bestaan acht verschillende soorten die ieder een eigen karaktereigenschap vertegenwoordigen.


Phobile
In de auto mag je, als je rijdt, niet met je telefoon in de hand zitten. Word je gepakt, dan geeft oom agent je onherroepelijk een bekeuring van 140 euro. Een carkit of een oortje is een wenselijke oplossing. Waar Mari benieuwd naar is of de politie je ook bekeurt als je met deze telefoonhoorn achter het stuur zit. Je hebt namelijk niet je telefoon in de hand!
Overigens, hoe lekker is het wel niet om na een zwaar telefoongesprek de hoorn ergens op te gooien? Je bent gek als je met je eigen mobiele telefoon gaat gooien. Ook daarvoor is deze bakelieten hoorn een uitkomst.


Kinder GSM
In deze drukke, gevaarlijke tijden wil je niet meemaken dat je niet weet waar je kind is. Stel je voor dat het verdwaalt, of dat het in nood is. Een gewone mobiele telefoon is misschien iets te ingewikkeld voor een klein kind. Daarom is deze kinder-gsm een speelse oplossing. Met vier voor te programmeren knopjes voor vader, moeder en twee vrij in te vullen toetsen. Daarnaast heeft het toestel een sos toets. Na een druk op die knop belt het toestel naar de vader of moeder en kan de ouder meteen meeluisteren wat er gebeurt.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl