FANtv-nl-logo-mobile

Draadloos muzieksysteem

In de meeste huizen staat de moderne muziekinstallatie in de woonkamer. De vorige installatie is verhuisd naar de keuken, slaap- of werkkamer. Ideaal is het niet.
Met het Beolink Wireless 1 systeem van B&O luister je overal in huis naar je favoriete muziek. Dankzij dit mooi draadloos muzieksysteem kun je alle muziek die in de woonkamer speelt overal horen. Weg met oude installaties en overbodige verlengsnoeren.


   


Het draadloze systeem werkt met gecombineerde zenders/ontvangers die je in iedere kamer waar je muziek wilt hebben, kunt plaatsen. Daarnaast plaats je daar (compatible) draadloze speakers. Muziek die je - bijvoorbeeld - in de huiskamer afspeelt worden vervolgens door de kastjes aan elkaar doorgegeven, en aan de speakers die in de buurt zijn geplaatst.


Dat in de buurt kun je ruim nemen, want de kastjes hebben binnenshuis een bereik van circa 30 meter en kunnen elk zeven paar luidsprekers aansturen. De meeste gebruikers zullen dus met een enkel kastje kunnen volstaan, maar voor wie erg ruim woont of het in een kantooromgeving wil gebruiken is het handig om te weten dat er maximaal drie van deze kastjes aan elkaar worden gekoppeld.Vergelijkbare artikelen