FANtv-nl-logo-mobile

Vrolijke kasten

Het uitzoeken van een kast die helemaal aansluit op jouw wensen en past in jouw interieur, is nog een hele opgave. Wil je een kast met laden of deuren?


En dan moet je ook nog nadenken over de hoogte, diepte, breedte en de kleur. Eenmaal een kast gevonden dan zorgt de montage ook vaak voor problemen. Onduidelijke handleiding, schroeven die ontbreken je hebt het ongetwijfeld weleens meegemaakt.

KewLox heeft een voordelige en praktische oplossing voor al jouw opbergproblemen. De meubelen van KewLox zijn door hun tijdloos karakter uitstekend te combineren met verschillende interieurstijlen en kunnen worden toegepast in iedere ruimte van jouw woning. Wil je een boekenkast, speelgoedkast, ordnerkast, kledingkast, hoekkast of vitrinekast, mogelijkheden genoeg.


Je kunt eenvoudig je eigen kast samenstellen. Maak gebruik van de verschillende maatvoeringen, materialen en vrolijke kleuren. De kasten geven een vrolijk karakter aan jouw interieur, weg met de standaard houtkleuren. Je kunt zelfs kiezen voor een kast met een opdruk van de strip Jan, Jans en de kinderen.KewLox systeemmeubelen worden geleverd als bouwpakket. De meubelen zijn zeer gemakkelijk te monteren. Je hebt geen spijkers, schroeven, gereedschap of lijm nodig.

Vergelijkbare artikelen