FANtv-nl-logo-mobile

Iron Aid, hulp bij het strijken

Iedereen die een hekel heeft aan strijken en de stomerij best wel lastig vindt (tijd brengen en halen van de kleding en de kosten) is zeker in the mood voor de Electrolux Iron Aid.


De Iron Aid is de eerste droger die je helpt bij het strijken en zelfs kan stomen. De Iron Aid droogautomaat heeft speciale stoomprogramma's om kreukels uit overhemden te verwijderen en het strijken te vergemakkelijken. Vijf overhemden kreukvrij in slechts 20 minuten! Je bent niet alleen minder tijd kwijt aan het strijken, het helpt ook de kleding weer te 'relaxen'- in model te komen- dankzij de combinatie van een krachtige stoominjectie, zachte luchtstroom en behoedzame trommelbewegingen. De stoom verwijdert ook geurtjes en kreukels uit sweaters, wollen jasjes en uit tere en 'dry clean only' kleding. Het opfrisprogramma stelt je in staat snel en op elk moment je kleding op te frissen.


De Electrolux Iron Aid biedt je de mogelijkheid om zijde en wol te drogen en is uitgerust met een uiterst gebruiksvriendelijk bedieningspaneel waarop het verloop van het gekozen programma is te volgen.

Vergelijkbare artikelen