FANtv-nl-logo-mobile

Energiezuinig wassen

Het is verstandig om stil te staan bij het gebruik van energiezuinige apparaten. Met de LG WD14342 wasmachine gebruik je weinig stroom. Als de stekker in het stopcontact zit en hij staat uit, verbruikt hij zelfs niets!Het is erg uniek dat een apparaat geen stroom lekt als hij aangesloten is. Andere wasmachines doen dat immers wel. Zo bespaar je nog meer stroom dan dat je al doet met deze energiezuinig wasmachine. Door de LG WD14342 te gebruiken bespaar je maar liefst tien procent aan energie ten opzichte van een gewone A-label wasmachine.


Triple-A
Dit komt omdat de LG WD14342 een zogenaamde Triple-A wasmachine is. Deze machines hebben een A-label voor zowel energiegebruik als voor was- en centrifugeerresultaat. Daardoor komt de was droger uit de machine, zodat er minder energie nodig is voor de wasdroger of voor extra verwarming.


Zeven kilo
Je bespaart nog eens extra energie omdat je met de LG WD14342 erg veel tegelijk kunt wassen. De machine heeft namelijk een inhoud van zeven kilo. Hierdoor hoef je minder wassen te draaien voor hetzelfde resultaat.


's Nachts wassen
Omdat de wasmachine is uitgerust met een digitale start- en resttijdindicatie kun je het wasprogramma uitstellen tot 's nachts. Als je nachtstroom gebruikt, kun je dus goedkoper wassen. Je bespaart dan geld, maar geen energie.


Veertig graden
Door op veertig graden te wassen i.p.v. op zestig graden bespaar je wél energie. Op zestig graden wassen kost zelfs twee keer zoveel dan op veertig. Daarom is het verstandig om dat wel te doen. Twijfel je nog over de keuze voor een wasmachine? Bij BCC heeft het personeel verstand van energiezuinige wasmachines en helpen je graag een keuze te maken.

Vergelijkbare artikelen