FANtv-nl-logo-mobile

Mooier, platter en zuiniger!

Flatscreen-televisies zijn in! Door het platte scherm kun je de tv gemakkelijk ophangen en heb je een mooi beeld. Het nadeel is dat zo'n platte televisie vaak meer stroom gebruikt.De Philips Green TV heeft dit probleem niet. Hij verbruikt bijzonder weinig stroom, maar geeft ook nog eens een erg mooi beeld. Dit komt doordat de televisie HD-ready is. Dat wil zeggen dat de tv een High Definition-signaal kan weergeven. Dat signaal is meer dan twee keer scherper dan een normaal analoog signaal.


Nog scherper!
Door middel van de Philips PixelPlus 2HD-techniek krijg je een nog scherper en mooier beeld. De ruis die nog in het signaal zit, wordt door de PixelPlus 2HD-techniek nog een keer gezuiverd. Zo wordt het beeld nóg scherper en nóg mooier! Om de bewegende beelden er nog vloeiender uit te laten zien beschikt de tv over Digital Natural Motion. Maar niet alleen beelden zijn belangrijk, het geluid is net zo belangrijk. Daarom zit er Virtual Dolby Surround op de Philips Green TV. Nu lijkt het net alsof je in een bioscoop zit.HDMI- en USB-aansluiting
Naast de scartaansluiting heeft de LCD-televisie ook een HDMI-aansluiting. Door deze aansluiting kun je met één kabel zowel digitale video als geluid doorgeven. Steeds meer apparaten beschikken over de HDMI-aansluiting. Heb je een digitale camera? Dan kun je via de USB-aansluiting jouw foto's rechtstreeks op de televisie bekijken.


Milieuvriendelijk
Deze tv is niet alleen energiezuinig, maar ook milieuvriendelijk! Dit komt omdat je aan het einde van de levenscyclus de televisie makkelijk kunt demonteren en recyclen. Wil je meer informatie over flatscreen-televisies? Stap dan eens binnen bij BCC. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en helpen je graag.

Vergelijkbare artikelen