FANtv-nl-logo-mobile

Lekker koken in eigen keuken

Lekker koken in je eigen keuken wordt steeds populairder. Niet is leuker dan met jouw eigen ingrediënten de lekkerste gerechten te bereiden. En natuurlijk is een mooi fornuis dan een must!Het fornuis is en blijft het centrale punt in je keuken. Hierdoor mag je er wel wat van verwachten. Het ideale fornuis is dan ook niet alleen een lust zijn voor het oog, het moet jou alle functionaliteiten en comfort bieden die je nodig hebt. Want wil je een gemakkelijk avondmaal door de week? Kies je voor een lekker tussendoortje? Of wordt het een uitgebreid diner voor de hele familie? Je fornuis moet overal op voorbereid zijn.


Exclusief en professioneel
Kies bijvoorbeeld voor een fornuis in een Britse, exclusieve stijl. Hierdoor stralen deze Falcon-fornuizen gezelligheid en nostalgie uit. Het design mag er ook zijn. De prachtige bedieningsknoppen, klokken en grepen geven de Britse fornuizen de exclusieve en professionele look.Gebruiksgemak
De uitstraling is belangrijk, maar het gebruiksgemak des te meer. Zo hebben de fornuizen duidelijk afleesbare temperatuurmeters en bieden ze een zee aan ruimte. De Falcon Elan heeft bijvoorbeeld twee wokbranders aan de linker- en rechterzijde van de kookplaat en zo heeft de Falcon Classic twee programmeerbare ovens, waardoor je ook kunt kokkerellen als je even weg moet.


Ben je op zoek naar een mooi, luxe fornuis, kijk dan eens bij DeNardi. Zij hebben een groot assortiment fornuizen en zorgen ervoor dat jouw nieuwe fornuis altijd binnen een paar dagen in jouw keuken staat. Omdat Falcon dit jaar 175 jaar bestaat, krijg je een waardecheque van 175 euro als je nu kiest voor een Falcon-fornuis.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl