FANtv-nl-logo-mobile

Voorkom scheuren in je vloer

Als je de verwarming aandoet, krijg je het lekker warm. Maar wist je dat de lucht dan erg droog wordt? Je parketvloer kan dan niet alleen gaan scheuren, je wordt er ook nog eens erg moe van.Om je nieuwe parket- of laminaatvloer hier tegen te beschermen, moet je er voor zorgen dat de lucht optimaal bevochtigd is. Een te droge lucht is niet alleen slecht voor je vloer, maar heeft ook effect op allerlei andere dingen.


Risico's
Zo droogt verwarmingslucht je slijmvliezen uit. Hierdoor kunnen bacteriën en virussen niet goed worden tegengehouden en loop je meer risico om verkouden te worden. De droge lucht maakt je moe en als je lenzen draagt krijg je al snel last van branderige (droge) ogen. Maar ook dure houten meubelen, muziekinstrumenten en planten kunnen niet goed tegen een te droge lucht.


Ook een luchtfilter
Om een optimale luchtvochtigheid in je huis te krijgen heeft Venta de Airwasher uitgevonden. Dit apparaat zorgt er niet alleen voor dat de lucht precies vochtig genoeg is, maar reinigt de lucht ook nog eens. Zo heb je geen last meer van vervelende (sigaretten)geurtjes en worden dierharen, huisstof en pollen uit de lucht gefilterd.


Geen filterkussens
Omdat er geen filterkussens in de Airwasher zitten, gebruikt het apparaat in plaats hiervan water. Het vuil blijft dus niet achter in de filterkussens en is het onderhoud erg eenvoudig. Je hoeft geen filters te verwisselen en omdat de Venta Airwasher water gebruikt, heb je elke dag een frisse huiskamer.


Twee in één
De Venta Airwasher is in feite twee apparaten in één. Een luchtreinigingsapparaat en een luchtbevochtiger. Het apparaat gaat erg lang mee en omdat er geen nieuwe filters hoeven worden gekocht, bespaar je een hoop geld. Ook gebruikt de Venta Airwasher zeer weinig stroom: nog minder dan een 40 watt gloeilampje.

Vergelijkbare artikelen