FANtv-nl-logo-mobile

Je huis verhuren, makkelijker dan je denkt

Je gaat verhuizen, maar je wilt je huis niet kwijt. Het lijkt misschien lastig, maar als je het overlaat aan specialisten, dan gaat verhuren makkelijker dan je denkt!Zo kan Direct Wonen je woning onder de aandacht brengen bij meer dan 40.000 actieve woningzoekenden. Omdat Direct Wonen veel van de praktische zaken op zich neemt heb je snel en gemakkelijk, een betrouwbare huurder gevonden.


Direct Wonen werkt aan de hand van een doeltreffend stappen plan:


Opname van de woonruimte
Allereerst wordt de woonruimte opgenomen. Wanneer je dat wenst bezoekt de verhuurintercedent de woning om foto's te maken en de maten op te nemen. In bepaalde gevallen kan de opname ook telefonisch plaatsvinden. Je bepaalt zelf je verhuurprijs, maar de specialisten van Direct Wonen kunnen je wel adviseren.Marketingacties
Na de opname plaatst Direct Wonen de woning op de website en op samenwerkende websites als Woonkrant.nl en Woningnet.nl. Verder promoot Direct Wonen de woning met behulp van postermateriaal, in de Direct Wonen vestiging en indien nodig op een aantal andere manieren.


Match
Ook benaderen ze de woningzoekenden voor wie ze bemiddelen actief. Ze informeren hen via SMS, e-mail of per telefoon als je woning aan hun woonwensen voldoet.


Bezichting
Vervolgens vindt er een bezichtinging van de woning plaats. Deze bezichtiging wordt altijd begeleid door een medewerker van Direct Wonen. Op deze manier hoef je niet aanwezig te zijn, als je dat niet wenst.Voorstellen kandidaathuurder(s)
Je wilt natuurlijk niet zomaar iedereen in je huis hebben. Daarom selecteren ze kandidaathuurders die aansluiten bij jouw eisen. Uiteindelijk kies jij de huurder die je wilt hebben.


Huurovereenkomst en sleuteloverdracht
Direct Wonen stelt een huurcontract op én regelt de sleuteloverdracht. De eerste huur en de borg wordt geïnd.


Kijk op dus op de website van Direct Wonen als je je woning wilt verhuren.

Vergelijkbare artikelen