FANtv-nl-logo-mobile

Een regenbui in de badkamer

Ken je dat gevoel als je net door een harde regenbui hebt gefietst? Het voelt nat, koud en plakkerig. Maar in de badkamer zo'n regenbuitje juist lekker! Kies daarom voor een regendouche.Met de Grohe regendouche haal je elke dag de regen naar binnen. Alleen dan niet met ijskoud, maar lekker warm water. Droom je nu al weg bij het idee? Vervang dan heel simpel je huidige doucheset door de Rainshower®. Gewoon de oude glijstang verwijderen en de nieuwe glijstang met Rainshower® monteren. Heel simpel! Je kunt kiezen uit een model met Grohclick, een model met geïntegreerde thermostaatkraan én een model met omstelling. Alle zijn in uitvoering Modern.


Speciale technologie
Doordat de regendouches voorzien zijn van een speciale technologie krijg je een optimaal straalbeeld. Door het water gelijkmatig over de sproeigaatjes te verdelen krijg je de ultieme douche-ervaring. Het probleem met regendouches is vaak dat zij een erg hoog verbruik hebben. De GROHE Rainshower niet, deze werkt al bij een verbruik van 8,7 liter gemengd water per minuut en is dus geschikt voor iedere badkamer.


Makkelijk reinigen
Eén veeg van een handdoek of je hand is genoeg om eventuele kalkafzetting van de sproeigaatjes te verwijderen. Doordat je ook een handdouche bij de set krijgt, kun je ook heel simpel je tegels afspoelen of douchen zonder dat je haren nat worden. Je kunt heel gemakkelijk overschakelen naar de handdouche met de omstelknop op de thermostaatkraan.


Veiligheid
Onder een lekker warme regendouche staan is lekker, maar veiligheid is net zo belangrijk. De Grohe TurboStat-thermostaat en SafeStop zorgen hiervoor. Zo is het water in een keer op de juiste temperatuur en blijft het lekker warm. De SafeStop zorgt ervoor dat de temperatuur niet zomaar voorbij de 38 graden worden gedraaid.Een GROHE Rainshower koop je voordelig bij SanitairKenner.

Vergelijkbare artikelen