FANtv-nl-logo-mobile

Een totaaloplossing voor audio en video

Veel mensen willen thuis films bekijken zoals ze het in de bioscoop beleven. Dit is niet moeilijk, want met goede apparatuur en boxen ben je er al. Alleen was dit vroeger niet voor iedereen te betalen.Als je goede apparatuur wilde hebben, was je al snel erg veel geld kwijt. Tegenwoordig is dat veranderd. Door de lagere prijs is de apparatuur nu wel bereikbaar en ga je er niets op achteruit op het gebied van kwaliteit.


Groot scherm
De laatste trend is om films te kijken op een groot scherm. Dit kun je doen door het beeld met een projector (beamer) op het scherm te projecteren. Voor zo'n projector betaalde je vroeger een hoop geld, maar ook deze bedrijfstak heeft niet stilgestaan. Nu krijg je een kwalitatief goede projector voor een goede prijs.Groot geluid
Je kunt bij je audiosysteem kiezen voor mooie design luidsprekers van Harman, JBL of Infinity, maar het kan natuurlijk ook dat je de speakers liever helemaal niet wilt zien. Harman, producent van o.a. Harman Kardon, JBL, AKG en Infinity kan er dan voor zorgen dat de boxen elegant weggebouwd worden. Je kunt de grill van de speaker in de kleur van wand of plafond schilderen of kies je voor een Art Screen (schilderij waar de speakers achter zijn weggewerkt)? Je kunt zelfs je eigen schilderij (print) hiervoor maken! Als je een film wilt bekijken hoef je alleen maar een druk op de knop te doen en het schilderij maakt automatisch plaats voor een projectie doek. Nu nog wat popcorn en je eigen thuisbioscoop is een feit.Bij Harman Kardon zijn diverse sets samengesteld waarbij de audioapparatuur optimaal is afgestemd op de daarbij behorende LCD schermen. Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor audio en video, dan is het slim om een kijkje te nemen bij Harman Kardon. Ze zijn erg deskundig op het gebied van audio en video en kunnen je dus een goed advies geven.

Vergelijkbare artikelen