FANtv-nl-logo-mobile

De essentie van het stomen

Wie had ooit gedacht dat een oven zo stijlvol kan zijn? De grote, glazen zwenkdeur opent zich over het gehele oppervlak. Gehard glas is gecombineerd met een roestvrijstalen of aluminium ondergrond.De nieuwe serie ovens, stoomovens en warmhoudladen voldoet aan de nieuwste functie- en designeisen en is verkrijgbaar in het klassieke 60 cm- en het nieuwe internationale 30 inch (76 cm) formaat. De combinaties zijn talrijk: een verticale of horizontale opstelling, met links- of rechtsdraaiende deur, in RVS of aluminium- uitvoering.Pionier in stoomkoken
Gaggenau, pionier op het gebied van stoomkoken, is nog altijd ongeëvenaard door haar combi-stoomoven met vaste water aan- en afvoer. Al acht jaar geleden werd de ED 220 gelanceerd. Deze unieke combi-steamer heeft haar sporen verdiend met diverse design awards zoals Red Dot Design en Good Design.


Het merk introduceert nu niet alleen haar nieuwe modellen met vaste wateraansluiting, maar breidt haar stoomprogramma uit door de introductie van twee volledig nieuwe producten: een combi-stoomoven en een steamer met geïntegreerd waterreservoir. Met de toevoeging van deze twee producten is het stoomassortiment van Gaggenau compleet.


Combi-stoomovens
De Combi-stoomovens hebben een elektrisch heteluchtsysteem van 30º C tot 230 º C, dat gecombineerd kan worden met stoom op 30, 60, 80, of 100% vochtigheidsgraad.


Zo kun je stomen, koken en bakken, met of zonder hetelucht, wat het moderne lage-temperatuur koken ook mogelijk maakt. Alle stoomovens zijn uitgerust met een kerntemperatuurmeter

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl