FANtv-nl-logo-mobile

De winkels met de leukste woongadgets

Vrolijk je huis op met mooi, grappige en/of leuke accessoires en decoratie. Wij verzamelde voor jou de 12 beste winkels waar je voordelig woongadgets kunt kopen.


Apart Design
Een winkel barstensvol met de leukste woongadgets. Een echte specialist op dit gebied!
NonPlusUltra
Ook NonPlusUltra is een echte specialist in leuke woongadgets. Mer verlichting, klokken, wanddecoratie en veel ander origineel vormgegeven hebbedingen.
Bestel.nl
Hoewel Bestel.nl een meer algemeen assortiment voert zijn het toch de woongadgets die de boventoon voeren. Leuke woonaccessoires tegen scherpe prijzen.
Gadgethouse
Gadgethouse is een winkel met cadeaus en gadgets die erg veel woonaccessoires in hun assortiment hebben. De prijzen zijn er laag.
Gadgetfabriek
Ook de gadgetshop Gadgetfabriek heeft een ruim assortiment aan woondecoratie en woonaccessoires beschikbaar. Ondermeer verlichting, klokken, wand- en raamdecoratie zijn ruim voorradig.
Arena Collection
Arena Collection is een heel bijzondere winkel met woongadgets. Ze zijn namelijk helemaal gespecaliseerd in de luxe hebbedingen die je in hotels vindt. Deze kun je bij deze webwinkel zelf aanschaffen.
iCadeau
iCadeau is een cadeauwinkel die veel bijzondere woongadgets, accessores en woondecoratie in zijn assortiment heeft.
DecoAction
DecoAction is weer een webwinkel die helemaal gespecialiseerd is in woondecoratie en woonaccessoires. Met meer dan 1200 artikelen op dit gebied slaag je er bijna altijd.
Direct Design
Direct Design is een online meubelwinkel die ook veel woonaccessoires verkoopt.
MegaGadgets
Een heel grote online gadgetwinkel, met ook veel leuke woongadgets tegen lage prijzen.
FAN Gadgetshop
Ook in onze eigen gadgetshop vind je volop leuke en voordelige gadgets om je huis mee op te fleuren.

Vergelijkbare artikelen