FANtv-nl-logo-mobile

Woonartikelen met een apart design

Mag het iets anders zijn dan normaal? Op de website Apart Design vind je leuke woonaccessoires en design meubels met een originele uitstraling.

Er zijn heel wat design-artikelen voor in huis te koop, maar waar vind je ze? Fonq, één van de grootste online aanbieders van woongadgets en woonaccessoires, verzamelt ze allemaal op één website. Hier kun je tegen heel gunstige prijzen design woonartikelen kopen.

Het is bijzonder leuk om op Apart Design door al die design woonartikelen te bladeren. Van vrijwel alle soorten woonaccessoires zijn design varianten te koop. Deze zien er veel leuker en meer bijzonder uit dan de woonaccessoires bij de normale woonwinkels. En vaak zijn de prijzen ook helemaal niet zo hoog.

 

 

Met design woonaccessoires kun je je leefomgeving veel leuker, persoonlijker en aangenamer maken. Het begint al bij de voordeur met een bijzondere deurmat. En waarom moeten gebruiksvoorwerpen als een toiletborstel of een hordeur eigenlijk saai zijn? Dat het anders kan zie je bij Apart Design.

Maar niet alleen gebruiksvoorwerpen vind je bij Apart Design, ook woonaccessoires als vazen, schalen, fotolijsten en vloerkleden zijn hier te vinden. Altijd met een leuke en originele vormgeving!

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl