FANtv-nl-logo-mobile

Sanitairwinkel.nl groeit het snelst

Online je baden, douches, kranen en andere producten voor badkamer en toilet kopen is populair. Sanitairwinkel.nl is er zelfs het snelstgroeiende bedrijf van Brabant mee geworden.


Rorix, het bedrijf achter sanitairwinkel.nl, is het snelst groeiende bedrijf in Noord-Brabant en mag zich FD Gouden Gazelle 2010 noemen. Om dit heuglijke feit te vieren, krijgen klanten 5% extra korting op het complete assortiment van sanitairwinkel.nl.Ieder jaar reikt het Financieele Dagblad de Gazellen Awards uit. De grootste groeier in de categorie kleine bedrijven in de provincie Noord-Brabant is Rorix BV, die met sanitairwinkel.nl succesvol is in de online verkoop van producten voor badkamer en toilet. De omzet van het bedrijf, dat gerund wordt door slechts enkele werknemers, is de afgelopen jaren met 725 % gegroeid. Sanitairwinkel.nl heeft een fysieke showroom in Rosmalen en in Kalmthout (Belgie) en opent over 1,5 maand een nieuw pand.


'De groei is nog niet voorbij', zegt mede-eigenaar Rob van Laarhoven (26). 'Wij merken dat de combinatie van showroom en website steeds meer klanten trekt. Zij bekijken op internet ons productaanbod, maar willen- voordat ze tot aanschaf overgaan - de producten graag eerst in het echt zien.'


De kortingsactie is wegens succes verlengd en is nu geldig tot vrijdag 19 november 2010, 12.00 uur.  Kijk op Sanitairwinkel.nl om het assortiment te bekijken.

Vergelijkbare artikelen