FANtv-nl-logo-mobile

Camera beveiliging voor je huis

Camera beveiliging van woonhuizen is sterk in opmars. De laatste jaren zijn de kosten om je huis met camera's te beveiligen afgenomen. Daarbij zijn de mogelijkheden sterk vergroot. Zo is het tegenwoordig heel makkelijk om de bewakingscamera's aan internet te koppelen.

Je kunt de beveiligingsbeelden dan live overal bekijken, desnoods via je mobiele telefoon. Maar je kunt de beelden ook opnemen, bijvoorbeeld op een tape of op de harde schijf van een computer.

beveiligingscamera-woonhuis

De kans dat gestolen bezittingen terug komen is 60% groter als er camerabeelden zijn. De daders kunnen in veel gevallen dan makkelijker worden opgespoord.

De prijzen voor het installeren van een beveiligingssysteem met camera's kunnen erg uiteen lopen. Dit is afhankelijk de mogelijkheden die je wenst, het aantal camera's, of het een bedraad of draadloos systeem betreft en nog veel meer. Ook is de apparatuur van het ene merk duurder dan dat van het andere, en is er veel prijsverschil tussen installateurs.

Het is dat ook belangrijk dat je installateurs en apparatuur vergelijkt. Dat kan heel eenvoudig via Solvari. Op deze website geef je je wensen op, en Solvari zorgt er voor dat je enkele aanbiedingen van leveranciers krijgt. In deze aanbiedingen - die op jouw wensen zijn afgesteld - staat precies wat je krijgt en wat het kost. Zodoende kan je alles vergelijken. Deze offertes zijn geheel gratis en geheel vrijblijvend.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl