FANtv-nl-logo-mobile

Elektronisch inbraakalarm voor je woonhuis

Steeds meer mensen laten hun huis voorzien van een inbraakalarm. Een verstandige keuze want tegenwoordig komen de inbrekers zelfs van over de grens om hier in te breken.

Een inbraakalarm verkleint het risico op inbraak aanmerkelijk en zorgt er voor dat er alarm geslagen wordt als er toch iemand het huis wil binnendringen.

Inbraakalarmen kun je onderverdelen in camerabeveiliging, een stil alarm en een luid alarm.

elektronische-alarmsystemen

Bij een luid alarm wordt de inbreker getrakteert op een hels kabaal en een flinke dosis licht. Tenzij het huis afgelegen ligt en er geen buren zijn zal de inbreker op de vlucht slaan en zijn geluk elders beproeven. Bij een stil alarm merkt de inbreker niets tot er een auto van het beveiligingsbedrijf voor de deur stopt. Het alarm stuurt namelijk een berichtje naar de meldkamer en een telefoonnummer dat de eigenaar van het huis opgeeft.

Bij camerabeveiliging kun je via een computer of smartphone zien wat er bij je huis aan de hand is. Een camerabeveiling kan gecombineerd worden met een stil alarm of een luid alarm.

De kosten voor al deze alarmsystemen zijn de laatste jaren flink achteruit gegaan. Wil je weten wat een goede beveiling voor je huis, Vraag dan geheel vrijblijvend informatie en tot 5 gratis offertes op bij Solvari.

Tags: beveiliging, inbraak