FANtv-nl-logo-mobile

Regel je licht tot in de details met de Philips Hue app

Philips Hue lampen zijn bijzondere LED-lampen. Je bedient deze draadloos met je smartphone of tablet. Of met een afstandsbediening, maar dat is minder bijzonder.

philips hue verlichting

De kracht van Philips Hue verlichting zit hem in de app die je op je smartphone of tablet kunt installeren. Hiermee kun je je Philips Hue verlichting tot in de details regelen. Je kunt de ruimte helemaal naar je eigen smaak verlichten en zo de gewenste sfeer oproepen. Het is mogelijk om eindeloos te varieren in kleurcombinaties en lichtsterktes.

De mogelijkheden om het licht in te stellen zijn indrukwekkend. Het is zelfs mogelijk foto's in de Hue app te gebruiken en de kleuren van de foto te gebruiken als basis van de kleur van het licht. Doe dit bijvoorbeeld met vakantiefoto's, en roep de sfeer van de vakantie in je huiskamer op. Je mengt kleuren van het licht tot jouw ideale kleur en kunt derze vervolgens opslaan. Zo kun je een hele bibliotheek aan kleuren samenstellen, en gebruiken als de gelegenheid daar om vraagt.

Philips Hue lampen

Kijk bij de lampenwinkel voor alle mogelijkheden van Philips Hue lampen, want Philips brengt veel lampen in deze serie uit. Plafondlampen, tafellampen, hanglampen, maar ook als standaard lichtbronnen met een E27 schroeffitting die je in iedere daarvoor geschikte lamp kunt draaien. Deze lampen zijn er in de kleur WarmWit (Philips Hue LUX) en Philips Hue Color waarmee je meer dan 16 miljoen verschillende kleuren kunt maken.

philips hue lampen

Hoe werkt het?

Deze LED-lampen gaan in het armatuur maar voor de besturing is een bridge nodig die in verbinding staat met je netwerk. Zo kan de app op je telefoon of tablet met de lamp "communiceren". De bridge hoeft niet in het zicht te staan want het signaal kan door muren heen. De app voor je telefoon of tablet kun je gratis downloaden in de Apple App store of Android Play Store. Met deze app kun je de kleuren helemaal instellen. Je kunt kiezen uit vele combinaties van kleuren, tinten en helderheid. Met de dimfunctie kun je de intensiteit van het licht tot slechts 5% terugbrengen.

Kijk bij de lampenwinkel voor veel meer informatie over Philips Hue.

 

Tags: Android, iOS, lampen, verlichting, philips