FANtv-nl-logo-mobile

Babykamer voor jongens en meisjes

De oplossing is een unisex babykamer! Maar dat is toch saai, zul je denken. Maar dan vergis je je toch echt. Een unisex babykamer is helemaal niet saai.

Blokken
Op de vloer komt laminaat. Niet in één kleur, maar in drie tot vijf verschillende kleuren. Zo ontstaat er een soort patchwork. Het patchwork komt ook weer terug op de wanden. Door blokken van vijf verschillende behangsoorten in warme grijstinten op de muur te plakken krijg je een mooi geblokt geheel.
Stamboom
Op de andere wand komt een stamboom. De wand wordt geschilderd in een donkere tint en de boom krijgt een mooi witte kleur, met een gouden hart in het midden. De boom wordt verder aangekleed met geverfde bloesem. Deze worden op de muur aangebracht door sponzen in de vorm van een bloem te knippen. Hierna kun je met verf de bloemen op de muur aanbrengen. In deze stamboom komt bovenin de naam van het ongeboren kindje en zijn broertje geplaatst. Hieronder staan de ouders, dan de opa's en oma's enz.

Sterrenhemel
Op het plafond verschijnt een sterrenhemel. Die wordt er met een speciale verf op geschilderd, zodat de schildering in het donker licht geeft. De sterrenhemel is precies zoals hij er op de datum van jouw keuze in het echt uitziet en geeft tot zo'n acht uur licht.


Puzzelkleed
De box die in de kamer staat wordt gemaakt in een bloemvorm. Niet alleen de box krijgt die vorm, ook het kleed dat in de kinderkamer komt te liggen krijgt dezelfde bloemvorm. Om het kleed iets speelser te maken, bestaat het uit grote puzzelstukjes.


Vergelijkbare artikelen