FANtv-nl-logo-mobile

Een stoere babykamer

Margo en Michael wonen in Amstelveen en verwachten samen hun eerste kindje. Ze hebben alleen nog geen babykamer. Samen met Dennis en Bob gaan ze aan de slag.De bewoners weten dat ze een jongen krijgen, maar hebben nog geen idee hoe de babykamer moet worden. Over een ding zijn ze het wel eens: het moet er stoer uit zien. Tijdens deze klus zullen de bewoners meer dan ooit alles zelf doen. Ze zeggen allebei niet erg goed te zijn in klussen, dus het is afwachten of alles wel in een keer lukt. Maar gelukkig staan de bewoners er niet helemaal alleen voor, Dennis en Bob zijn er natuurlijk gewoon bij.


Plannen
De babykamer wordt vrij stoer met een knipoog naar de natuur. Op de lange wand komt het bruin, aqua-blauwe behang Summer Breeze (Eijffinger); een mooie afbeelding van bladeren en vogels in een grafisch patroon. Dit behang is 3.72 cm breed en 2.80 cm hoog. Daar omheen wordt een lijst gemaakt met dimbare verlichting, zodat het net een schilderij lijkt.De linkerwand heeft een mooi warme kleur bruin (Wijzonol, G18430). Voor deze wand staat een opbergbankje (gemaakt door Bob) in warm wit (Wijzonol, P07610). Boven het bankje zit een zilveren interieursticker (Cut It Out) met de tekst:


  


Al het houtwerk inclusief de deur, deurkozijnen en het mdf-frame om het Summer Breeze behang krijgen een warm witte kleur (Wijzonol PO7610). Voor de ramen hangen linnenlook plissé gordijnen (BéCé). De aqua-kleurige, triplooi Velours gordijnen (Kobefab, Scala 200) maken het geheel met de zilverkleurige rail af. Het 'blad en bloem' azuurkleurige karpet is een eigen ontwerp (Bonaparte, 44100 Calypso, nummer 131).


  

Vergelijkbare artikelen