FANtv-nl-logo-mobile

De wereld in je slaapkamer

 

Droom je over die reis naar New York? Of kun je jouw avontuur in Nieuw-Zeeland niet uit je hoofd zetten? Je hoeft niet meer te dromen, verander gewoon je slaapkamer in een tropisch vakantiehutje!

De bewoners van deze slaapkamer zijn erg reislustig. Het liefst zouden ze altijd op reis zijn, maar omdat dat gewoon niet kan is een slaapkamer als vakantiehut ook een goede oplossing!

 

 

Palmenstrand 
Tegen lange wand links van binnenkomst komt een fotobehang met palmenstrand. Om het behang heen wordt een kozijn gemaakt van Mdf, zodat het lijkt dat het palmenstrand het uitzicht is. Deze lijst wordt geverfd. Het restant van deze wand wordt beplakt met betonnen steenstrips van Klimex, in Sahara crème.

Bamboebehang 
De hele achterwand wordt van vloer tot plafond beplakt met bamboebehang in bruin, een combinatie van een brede en smalle streep. De rechterwand met de ramen wordt geverfd met een matte muurverf in een bruine kleur. Er komen houten jaloezieën in een donkere houtsoort, met bruine ladderband. De raamkozijnen worden geverfd.

 

   

 

Exotische laminaatvloer 
Op de vloer komt een donkere exotische laminaatvoer gezaagd in een golvende lijn, vanaf de wand met de raampartijen gelegd. Het smalle deel van de golf zit aan de achterkant van de kamer en het bredere deel zit aan de deurzijde.

In het restant van de kamer wordt tapijt op de grond gelegd met een steenstructuur in de kleur Krijt. In de hele kamer worden hoge plinten geplaatst, qua materiaal gelijk aan het laminaat. Tegen het plafond worden bamboerollen bevestigd.

 

   

 

Plafond met oude look 
In het plafond worden haken gedraaid, hieronder komt aan staalkabels een houten frame te hangen als hemel voor boven het bed. Dit frame wordt gemaakt van grove balken en krijgt een 'oude look' door bewerking met hamers, kettingen e.d.. Het frame wordt gebeitst in een donkere houten kleur (noten/wengé).

Aan het houten frame worden gordijnrails bevestigd met plafondbevestiging, in een brons brush kleur. Halftransparante gordijnen worden aan de roedes opgehangen, in een crèmekleur en een halftransparant doek in crèmekleur wordt aan de bovenkant van het frame bevestigd met grof touw.

Vergelijkbare artikelen