FANtv-nl-logo-mobile

Veilig doe-het-zelven

Wij Nederlanders zijn dol op doe-het-zelven. Maar dat doen we niet altijd even veilig. Jaarlijks belanden zo'n 20.000 mensen op de Eerste Hulp door een ongeluk tijdens het klussen.
Sportschoenen zijn bijvoorbeeld lang niet stevig genoeg als je in huis gaat verbouwen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Voor je het weet, trap je in een spijker of valt er iets zwaars op je teen. Goede veiligheidsschoenen met stalen zolen en verstevigde neuzen zijn geen overbodige luxe.


Veiligheidsschoenen
Daarom loopt Dennis altijd op Grisport veiligheidsschoenen. Deze Italiaanse schoenen zijn beschermend, stoer, eigentijds en zeer comfortabel. Er zijn dertig verschillende lage en hoge modellen verkrijgbaar, die zo leuk zijn en lekker zitten dat je ze bijna niet meer uit wilt doen.


HeelSupport
Grisport werkt alleen met de beste materialen die in de schoenindustrie gebruikt worden. Kenmerkend voor de schoen is het HeelSupport System. De verstevigde hiel absorbeert schokken, ondersteunt de enkel en zorgt voor stabiliteit. De voering van de schoen is zacht en houdt de voet droog en koel. En uiteraard hebben de schoenen stalen zolen en neuzen, die je voeten beschermen tegen vallende hamers of roestige spijkers. Uiteraard zijn alle modellen goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsregels.


Loop net als Dennis op Grisport
Tijdens de vakbeurs installatiebranche VSK 2008, die plaatsvindt van 11 t/m 15 februari in de Jaarbeurs Utrecht, kun je Dennis ontmoeten en hem het hemd van het lijf vragen over het comfort van Grisport veiligheidsschoenen.

Vergelijkbare artikelen