FANtv-nl-logo-mobile

Goedkoop je keuken verbouwen

Je hebt al een keuken, maar die is op dit moment niet helemaal naar je zin. Maar je hebt geen zin om heel veel geld uit te geven aan een nieuwe keuken. Geen probleem!Ook met een kleiner budget kun je jouw keuken totaal veranderen. En dat begint al met de keukenkastjes. Met een speciaal soort plakplastic kun je de keukenkastjes elk gewenst patroon of afbeelding geven. In dit geval wordt gekozen voor het dessin steigerhout planken. Door de planken in de lengte te plakken, wordt de hoogte van de keuken extra benadrukt.Soft RVS
De kastjes boven de kookplaat worden beplakt met Soft metal in RVS. Onder de kookplaat staat namelijk een RVS afwasmachine, de kookplaat is RVS, net als de achterwand bij de kookplaat. Door de keukenkastjes boven de kookplaat ook te voorzien van RVS, wordt het voor het beeld één verticale RVS baan.


Inbouwkast
De huidige keuken heeft een inbouwkast. Deze wordt gebruikt om de koelkast in te zetten. Verder wordt het open kast met planken, van mdf, geschilderd in de kleur RAL 9010. In het onderkastje rechts naast de vaatwasser komt een combimagnetron met inbouwraam.


Het restant van het kastje wordt gewoon weer een kastdeurtje geplaatst, gemaakt van het oude kastdeurtje, maar dan afgezaagd en het scharnier verplaatst. Ook dit kastdeurtje wordt gewoon weer beplakt met plakfolie.


  


Bovenkastjes
De ruimte boven de bovenkastjes is nu open en moet worden afgetimmerd met een plaat hout om de afvoerbuis van de afzuigkap aan het zicht te onttrekken. De plank moet zo ver mogelijk naar achteren geplaatst worden, zodat deze plaat terugspringt ten opzichte van de bovenkastjes. Deze plaat wordt geverfd in RAL 9010.


Stopcontacten
In de keuken zijn bijna geen stopcontacten. Deze moeten aangelegd worden. Er wordt ook werklicht aangebracht onder de bovenkastjes. Ook op de bovenkastjes wordt licht aangebracht.Shutters
Momenteel is het een open keuken. Maar vanwege het eenjarige van de bewoners, willen ze keuken graag af kunnen sluiten. Hiervoor worden er shutters geplaats tussen de woonkamer en de keuken.


Materialen
Rolgordijn E2676 met koordbediening € 156,00 breedte 70 cm x hoogte 120 cm BéCé
Rolgordijnstof E2676 € 142,00 100cm x 100cm BéCé

Vergelijkbare artikelen