FANtv-nl-logo-mobile

Bescherm je voeten

Veiligheidsschoenen zijn onmisbaar als je gaat klussen. Je voeten zijn kwetsbaar en een vallend stuk puin of stuk uitstekend staal kan vervelende gevolgen hebben.
Een veiligheidsschoen waar Dennis graag op loopt is de Grisport 72003. Dit is een hoog model schoen gemaakt in Italië van zwart leer met opvallend oranje accenten.


Veiligheidsklasse S3
De schoen is volgens alle Europese richtlijnen goedgekeurd en hoort tot de veiligheidsklasse S3. De stalen neus biedt voldoende bescherming tegen vallende voorwerpen en de stalen tussenzool zorgt dat niets van onderaf in je voet kan komen. Is al dat staal niet ongemakkelijk? Integendeel. De schoen is juist heel comfortabel.


Beschermend, eigentijds en comfortabel
Grisport maakt gebruik van innovatieve materialen, producten en productietechnieken. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Kenmerkend is het HeelSupport System®. De verstevigde hiel absorbeert schokken, ondersteunt de enkel en de hiel en zorgt voor stabiliteit (anti-torsi). Ook is de schoen voorzien van een Cambrelle® voering. Deze past zich voortdurend aan aan de beweging van de voet. Het bestaat uit ontelbare microscopische luchtkussentjes die zorgen dat de lucht in de schoen kan blijven circuleren en de schoen prettig en zacht aanvoelt. De voet blijft droog en koel en comfortabel. Onder de schoen zitten VIBRAM® zolen. Deze hebben een hele hoge slijtvastheid en een optimale grip. Bovendien zijn ze bestand tegen 300 graden contactwarmte.


Deze veiligheidsschoen is overal in Nederland verkrijgbaar, in de maten 36 t/m 48. De adviesprijs is € 84,95.


Laag model
Heb je liever geen hoog model? Dat kan ook. Deze Grisport veiligheidsschoen is tevens verkrijgbaar in een laag model, de 72001. Net zo modern en prettig draagbaar als zijn hoge broertje.

Vergelijkbare artikelen