FANtv-nl-logo-mobile

Puzzel een kast

Ken je Tetris nog? Dat spel met die vallende blokjes die op je tijd moest inpassen om vervolgens lijnen te maken? Je kunt nu een kast krijgen die helemaal is opgebouwd uit Tetrisblokken!Drieëntwintig jaar geleden is het al. In 1985 ontwierp de Russische Alexey Pajitnov het spel dat iedereen nog steeds kent. Tetris. Iedereen speelde het spel met de vallende blokjes.Tetriskast
De Tetrisrage is ondertussen wel voorbij, maar toch lijkt het een trend te zijn om oude dingen te laten terugkomen. Zo ook Tetris! Wat denk je bijvoorbeeld van een kast die uit Tetrisblokken is opgebouwd? En het leuke ervan is dat je met die blokken ook zelf een ander model kast kunt bouwen.


Duur
Voor 1500 dollar krijg je tien blokken waarmee je naar hartenlust kunt bouwen. Je moet er dus wel wat voor overhebben, maar wie wil er nou niet een echte Tetriskastenwand. De blokken hebben allemaal verschillende kleuren, dus het wordt een vrolijke boel. Om het toch iets rustiger te houden bestaan er maar twee kleuren buitenkanten. Wit of berken.


Doe het zelf!
Heb je geen zin om zoveel geld te betalen? Dan kun je natuurlijk ook zelf aan de slag. Pak snel je pen en papier, teken de blokken, zaag de stukken uit en bevestig ze aan elkaar. Hierna kun je ze – net zoals vroeger – zelf in elkaar puzzelen. Veel Tetrisplezier!


Vergelijkbare artikelen