FANtv-nl-logo-mobile

Een koele elegante serre

Door het zonnetje op het dak van je serre kan het binnen tropisch warm worden. Met een Floris Giotto serrescherm behoren deze temperaturen definitief tot het verleden.Het Floris Giotto serrescherm is ontworpen voor beschaduwen en overdekken van serres zodat het een optimale bescherming biedt tegen hitte, inkijk en fel licht. Door de ronde, elegante vormen van het scherm is het een sieraad voor de serre. Maar ook aan het comfort is gedacht. Omdat de overkapping standaard voorzien is van een fluisterstille Somfy motor, kun je het scherm gemakkelijk met een afstandsbediening bedienen.Draadloze bediening
Je kunt het scherm al vanaf twintig meter afstand bedienen. Toch loop je geen risico op ongewenst gebruik, doordat de zendcode is beveiligd. Er zijn maar liefst zestien miljoen combinaties mogelijk. Heb je nog een zonwering? Dan kun je die ook met de afstandsbediening besturen. En gaat er iets kapot? Geen probleem! Bij een juiste installatie krijg je maar liefst twee jaar garantie op de afstandsbedieningen en vijf jaar op de motoren.


Harmonie
Met deze uiterst doeltreffende zonwering creëer je harmonie in je serre. Dit komt doordat je zelf de warmte en licht kunt regelen. De Floris Giotto is in enkelvoudige uitvoering maximaal 500 cm breed bij een uitval van 400cm. De gekoppelde uitvoering is maximaal 1000cm breed bij een uitval van 400 cm.


Sfeer
De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling. Daarom biedt Verano® je een breed assortiment. Kies bijvoorbeeld voor doeken die uitgevoerd zijn in één kleur. Maar ook een streepdessin is mogelijk. Kies bijvoorbeeld twee kleuren van gelijke breedte of kies een fantasie streeppatroon.Coating
Voor optimale bescherming is het ook mogelijk om een coating, structuur en gewicht aan je zonweringdoek toe te voegen. Doeken 1646 en 1746 hebben een speciale coating. Aan de bovenzijde een zilverkleurige coating voor een goede reflectie en aan de onderzijde een witte voor optimaal lichtcomfort.

Vergelijkbare artikelen